Koronavírus idején engedélyezett az iskolába bemenni dolgozatot írni?
"mert ő maga kéri, hogy bemehessen"
Mutass már nekem olyan élő diákot aki maga azt kéri hogy bemehessen??? A MESÉBEN (sincs) ilyen!
"i pedig mindenféle kiskaput keres"
Semmifajta kiskaput nem kell keresni épp ez a lényeg. Nem kell kiskapuzni, nem vagyok köteles bemenni, neki nincs joga berendelni max bemegyek HA akarok ő csak a lehetőséget adhatja meg.
Szankció ezért nem érhet hiányzást igazolni nem kell érdemjegy a "meg nem jelenésre" nem adható ez evidens.
És PONT. Minden vita felesleges.
Vagy mégis tagja, madárka?
Legközelebb legalább annyi eszed legyen, hogy utánanézel annak amit a hülye bájgúnár pofád kiböfög. Ugyanígy a többi dolognak is végre utánanézhetnél és akkor nem ugyanazt-a borsónyi agyad szüleményét-kaparnád már végre be napok óta.
Én itt lezártam neked többet nem válaszolok.
Jaj, madárka, nézd csak itt egy cikk, amelyben olvashatsz olyan élő diákokról, akik bemennének legszívesebben tanulni az iskolába hagyományos módon. Megsúgom, hogy ők az érettségire készülők. Ők össze tennék a két kezüket, ha ilyen lehetőséget kapnának, amit a te h*lye pofád visszautasít. Megsúgom, hogy abból, hogy most nem mész be később iszonyatosan nagy hátrányk fognak érni. Lehet, hogy most nagyfiúnak képzeled magad, puskázol, de lesz ez még így sem.
Csak egy jó tanács: Húzás be az iskolapadba.
A cikk:
"Mutass már nekem olyan élő diákot aki maga azt kéri hogy bemehessen??? A MESÉBEN (sincs) ilyen!"
Nem ismersz elég sok diákot, azért hiszed, hogy nincs ilyen. Ennél sokkal többet is hajlandóak megtenni egyesek a jó jegyekért a továbbtanulásuk érdekében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!