Szükség van-e a távoktatásra 14 éves kortól a jelenlegi helyzetben?
#1: Ha informatikai irányvonalban érdeklődsz akkor tudok is ajánlani valamit ami lehet tetszik majd. ;)
Egerben a programtervező informatikus 2021. szeptemberétől távoktatás formában is fog majd indulni, és állam finanszírozott formában. (a felvin perpill még csak önköltségesen van fent de majd jön egy update)
Szülői igazolás. De ne (itt) vitatkozzunk.
De hogy válaszoljak is: Az előnyei miatt szeretem, viszont tanulás szempontjából a tantermi oktatás sokkal előnyösebb. És szükségesnek tartom.
Dejó, az egyik exem is Egerben végzett az említett szakon, régi szép idők. :) Én is ott tanultam, csak másik szakon. Akkoriban még EKF volt a neve, egyébként az exem nagyon sikeres lett, és a barátai azon a szakon szintén szép karriert futottak be, nincs okuk panaszra, jól élnek, na. :D
Ha tehetném visszamennék még 4 évre oda, a kollégium is áh, nagyon jó volt. :D 10 éve is van már annak, de mintha tegnap lett volna. :D
A tanuláshoz nem tudok hozzászólni, home officeba dolgozok, az is jó. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!