Egy tantárgy tételkidolgozása és megtanulása mennyi időt vesz időbe kb? Egy hónap/tantárgy az jó?

4 évnyi anyag kidolgozasa es megtanulasa 5 nap?
Miert is gondoltam h normalis valaszt kapok

Függ attól milyen gyorsan tanulsz.
Tegyük fel, hogy átlagosan tanulsz.
Akkor mondjuk maximum 1-1,5 hónap alatt ki kellene dolgoznod az ÖSSZES tételed. Szóval minden tárgyból legalább napi 1 tétel. Vagy egyik nap ebből dolgozol ki 2-3 tételt, másik nap abból.
Majd, ha végeztél, és neki állsz tanulni, akkor mondjuk 2-3 tétel/nap. De csak akkor működik, ha most neki állsz tételt kidolgozni,és márciusban már tanulsz is-így kényelmesebb lesz.
Mi január-február környékén kezdtük a tételezést-annyi könnyítés volt, hogy új ofőnk(magyar tanár) velünk 12-ben pótoltatta a magyar tananyagokat, de tételeket írtunk csak, szóval órán meglett az anyag és azt csak tanulni kellett, ill. gyakoroltunk- február végére meg is volt, ami kellett, és onnantól tanulhattuk.
Bár én a szóbeli előtti két héten tanultam rá, es meglett a 4-es minden felelős tárgyból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!