Egyetemi tanárt megkérhetem, hogy tegyen be vizsgaidőpontot a vizsgaidőszak utolsó hetére, ha addig nem bírok felkészülni a tantárgyból mert másikra tanulok?
Figyelt kérdés
Egy csomó tantárgyamból nem raktak egyáltalán időpontokat utolsó hétre valamiért2020. dec. 27. 10:27
1/2 anonim válasza:
Majd lesz, de az csak UV. Azaz meg kell az utolsó hét előtt buknod, hogy arra mehess. Majd akkor hirdetik meg, ha látják, hogy mennyien buktak meg.
2/2 anonim válasza:
Nálunk az utóvizsga a következő félév első hetén van. A vizsgaidőszakban azért nem szoktak lenni az utolsó héten vizsgák, mert ha addig beraknak mondjuk 4-et, akkor gyakran feleslegesnek érzik. Nyugodtan írhatsz levelet neki ezügyben, legfeljebb azt mondja hogy nem fog berakni oda.
Egyszer én is írtam ilyen levelet, de nekem nem segítettek. 4 fajta vizsgám volt Hétfőn reggel 8-kor. És minden vizsgahéten ekkor és csak ekkor voltak, tehát ha már az egyik vizsgám nem sikerült volna, akkor mehettem volna a következő félév elején utóvizsgára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!