Szent László, Kölcsey Ferenc, József Attila, Facultas, Madách Imre gimnáziumok ponthatára?
Figyelt kérdés
A felsorolt iskolák egyikébe szeretnék menni és az a kérdésem, hogy kb. hány ponttól veszik fel az embereket? Kitűnő tanuló vagyok, szóval az iskolai eredményeimből már alapból viszek 50 pontot. A felvételi feladatlapok, amiket itthon csinálok mindig elérik a 60 pontot összesen, a legtöbb eddig a 71 volt. Ez nem annyira jó, de még van idő, hogy javítsak rajta. Angol szóbelikkel nem lesz baj, a magyarral már lehetnek bajok, mivel nem vagyok annyira tájékozott, de azért buta sem. Köszönöm a válaszokat!:)#felvételi #Szent László Gimnázium #Kölcsey Ferenc Gimnázium #József Attila Gimnázium #Madách Imre Gimnázium #Facultas
2021. jan. 5. 17:17
1/7 anonim válasza:
A Szent Lászlóba 80 ponttal tuti behívnak szóbelizni, a 60-nal tuti nem, a 71-el talán. Melyik szakra mennél?
2/7 A kérdező kommentje:
Az emelt szintű angolra (kód:2000), az emelt szintű magyar nyelv, irodalom és törire (3200) vagy pedig a művészeti tanulmányi területre (4100). Őszintén nem tudom, hogy ezek-e a szakok, mert pontosabb leírást nem találtam, a kódok mellé csak ezek voltak leírva.
2021. jan. 5. 20:01
3/7 anonim válasza:
A Kölcseybe valószínűleg behívnak szóbelizni, a Madáchba azért kell minimum 70-75 pont.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2021. jan. 6. 13:46
5/7 anonim válasza:
Engem Szent Lászlóba 75 pontos felvételivel és nem kitűnő félévivel nem hívtak be szóbelire tavaly. Végül olaszra felvettek és humánra is simán felvettek volna (ezekhez nem volt szóbeli).
7/7 A kérdező kommentje:
Kölcsey angol olasz!:))
2021. ápr. 28. 19:18
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!