Milyen az angol nyelvű járműmérnöki BSc Győrben? Felvettek onnan valaha valakit külföldre MSc-re?
Mivel ha jóltudom 2018-ban indult először angol járműmérnöki BSc, ezért még be sem fejezték. 😂
A tanárok átlagban nem tudnak rendesen angolul (legalábbis egy részük), ez problémákat szülhet, de egy próbát megér, mivel át lehet jelentkezni magyarra az első (asszem) két (vagy 4) félév után úgy, hogy minden tantárgyadat elfogadják.
Hagyd a gec.ibe.. semmi értelme.
Én egyszer behallgattam egy órára, ahol az araboknak tartottak órát, hát kabaré volt.
Én biztosan nem mennék a helyedben.
Melyik tanárhoz ültél be?
Nyilván vannak fekete levesek, akinél siralmas órát hallgatni, de vannak kellemes meglepetések is. Ha magyarként ülsz be a szakra, akkor az óráid egy része kétnyelvűvé válik, amelyik tanár meg rendesen keni az angolt, ott nyilván csak az angol.
Ez a külföldi barátainknak szopi, neked/nekünk nem feltétlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!