Holnap belejentik, hogy lesz e suli?
Figyelt kérdés
Azt hallottam, h hnap jelentik be de már nem tudom honnan, és sehol nem látom kiírva. Valaki tudna esetleg?2021. jan. 5. 15:57
1/14 anonim 

válasza:

Ma az Eduline-on megjelent a hír, hogy 11.-től vissza a suliba!
2/14 A kérdező kommentje:
Haljak meg de csak más országokban látom, hogy kinyitnak.
2021. jan. 5. 16:09
3/14 anonim 

válasza:

1-es azért egy linket rakhattál volna. Én nem láttam ilyet, csak azt hogy Olaszországban van ez, Magyarországról nem, vagy ha mégis van ilyen cikk, érdekes hogy az oldal szerkesztői a kormányrendelet előtt már pontosan tudják mi lesz.
4/14 A kérdező kommentje:
Tényleg linkeljen aki lát ilyet. Fontos lenne, hogy vegye plusz cuccokat a koliba vagy ne
2021. jan. 5. 16:34
5/14 A kérdező kommentje:
Vegyek - e*
2021. jan. 5. 16:35
6/14 anonim 

válasza:

Nyugi az edulineon az olaszországi iskola nyitást rakták ki, itt még nem született döntés.
7/14 anonim 

válasza:

A kormány kommunikációjából ítélve valószínűleg kinyitják az iskolákat.
Decemberben mondták ezt, azóta nem változott az álláspont, de valószínűleg csütörtökön vagy pénteken biztosra tudjuk, hogy azóta megváltozott-e a vélemény.
8/14 anonim 

válasza:

"Decemberben mondták ezt, azóta nem változott az álláspont,"
hAHAHA.. barlangban élsz?
Addig nem lazítanak a korlátozásokon, míg be nem fut elegendő vakcina
9/14 anonim 

válasza:

Viszont nem biztos, hogy az iskolák bezárása beletartozik azokba a korlátozásokba, amelyeket nem lehet feloldani.
Szóval konkrétumot az iskolák tekintetében ez sem közöl.
10/14 anonim 

válasza:

nem hát. a konkrétum az lenne hogy nyitnak és pont / nem nyitnak és pont.
na erre várunk kb 2 hete
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!