Miért szűnik meg a távoktatás?
Figyelt kérdés
Semmivel se ment lejebb a halálozások és a megbetegedések száma sem.
Ezért nem értem.
2021. jan. 5. 12:10
21/31 A kérdező kommentje:
jah és 18-as elég bátor megálapitani ennyiből, hogy ki az antiszociális.
2021. jan. 6. 23:26
22/31 anonim válasza:
Egyetemen második félévbe biztos, hogy jelenléti lesz nálunk. Közzétették már, felsőbb utasításra.
23/31 anonim válasza:
#22: Mérget is vennének rá, vagy csak fogadnának a jelenlétire?
24/31 anonim válasza:
". Közzétették már, felsőbb utasításra."
Ha ezt közzétették, akkor nyilvános (mert rektori utasítás kell legyen, más nem lehet, ezt csak a rektor közölhet.... evidens)
Akkor meg kinn van az egyetem honlapján is, minden rektori utasítás azonnal ki kell kerüljön, jogszabályi előírás...
na akkor kérem a linket, hol olvasható ez.
Várom!
25/31 anonim válasza:
" félévbe biztos, hogy jelenléti lesz nálunk. "
Röviden: kamu. Teljesen biztos hogy nem lesz jelenléti, max (max!!) hibrid.
26/31 PSPETI válasza:
Ahhoz képest, hogy saját bevallása szerint 12.-es, balázska feltűnően otthonosan mozog a felsőoktatás területén is. Érdekes...
27/31 anonim válasza:
". Érdekes..."
ez meg melléduma. Terelés.
Várom a linket, melléduma nélkül.
28/31 PSPETI válasza:
Tőlem aztán várhatod balázska, én csak megjegyeztem, hogy felettébb furcsa dolog, hogy egy középiskolás ilyen jól ismeri az egyetemeket érintő jogszabályokat.
29/31 anonim válasza:
gyűlölöm ha valaki ostoba módon hazudik..... közzétették, naná. persze..... de titkos!! megnézni nem lehet.... közzétették, apád f****át tették közzé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!