Ha január 11-én (hétfőn) nyitnak a középiskolák akkor a kollégiumok is?
Figyelt kérdés
2021. jan. 4. 18:04
1/13 PSPETI válasza:
Nem, elvárják, hogy naponta 300 km-t utazzál... Szerinted??
2/13 anonim válasza:
nem lesz itt semmi feb eleje közepéig...
3/13 A kérdező kommentje:
Nem kell flegmázni.Azért kérdezem mivel a kollégiumunk most covid kórház ként működik.
2021. jan. 4. 18:45
4/13 anonim válasza:
Akkor valószínűleg a koronások át lesznek téve máshová. Azt nem mondhatják, hogy járj be minden nap, mert nincs koli. Nekem mondjuk szerencsém van, mert a mi kolink nemcsak hogy nem alakult át covid kórházzá, de ki se kellett költöznünk, szóval sok cuccom ott van jelenleg is.
5/13 anonim válasza:
" a kollégiumunk most covid kórház ként működik."
és ki az a hülye aki hajlandó beköltözni egy volt covid ellátóba?
megkaphatom a kollégium nevét? Kíváncsi vagyok. Holnap reggel első dolgom lesz felhívni őket.
sose fogom megkapni persze mert az egész full kamu.
6/13 A kérdező kommentje:
Igen persze kamu ,miért is mondnék igazat!?.Basszus annyira gáz vagy.Esetleg az én teló számom nem kell?(Akkor mondom úgy hogy:Az én tudomásom szerint covid kórház ként működik a koli mint tavaly.)
2021. jan. 4. 20:21
7/13 anonim válasza:
"kkor mondom úgy hogy:Az én tudomásom szerint covid kórház ként működik a koli mint tavaly.)"ú
melléduma. Kérem a koli nevét címét. Ugyan mi tart vissza hogy megadd? Közintézmény, nem személyes adat...
Duma duma duma. Hazugság.
Mégis mi történhet ha felhívom? Ja, kiderül hogy kamu.
Ja.
8/13 A kérdező kommentje:
Igen kamu,igen melléduma😅😘.Köszönöm a segítségedet szia!
2021. jan. 4. 20:40
9/13 PSPETI válasza:
Magyarországon semmilyen kollégiumban sem volt COVID kórház, sem az első, sem a második hullámban, úgyhogy nem tudom, honnan szedted ezt a baromságot. Pont.
10/13 A kérdező kommentje:
Egyébként benned esetleg felsem merül hogy valaki tévedhet?Mert bekell valljam tévedtem.Nem covid kórház lett hanem rendőrök szálltak meg a negyedik emeleten.És innentől kérlek ne is válaszolj egyszerűen szégyen az ahogy hozzá állssz a dologhoz.😘
2021. jan. 4. 20:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!