Mindenki ezt kérdezi, de van amit nem értek. MOST AKKOR MI LESZ? többi lent
Felvidéki vagyok.
Ez az első kérdésem gyakorin, nem tudom mire számítsak.:)
Tudom, minden nap megkérdezik(utánanéztem) de kinyitják a sulikat 11.-én?
Úgy értem: valaki ezt már így kimondta? Hogy “ki lesznek nyitva”
Vagy: milyen esélyeink vannak? Mik az opciók? Hány százalékos lehetőség, hogy visszamegyünk?
Mivel Szlovákiai vagyok, nem igazán tudok semmit, hogy mi van Magyarországon...
Milyen híradót olvassak/nézzek? Mit érdemes, hogy megtudhassak dolgokat.
Válaszotokat előre is köszönöm.

Szia! Ez attól függ, hogy hol jársz iskolába. A két országban eltérőek a járványügyi szabályok. Ha jól értem, akkor Magyarországi iskolában tanulsz. A köznevelési államtitkár még december közepén jelentette be, hogy január 11-én újra nyitnak az iskolák (itt egy link: [link]
Ha híreket szeretnél olvasni, akkor: telex.hu, 444.hu, 24.hu, hvg. Ezeket ajánlom, de természetesen más híroldalakat is lehet olvasni.

Valószínűség vegyes válaszokra számíthatsz, de ne keseredj el ha nyers emberkékbe futsz! 🙂
Ami azt illeti, szerintem nagyrészt hasznos válaszokat kapsz.
Viszont most a kérdésekre válaszolva:
-Volt róla szó, hogy kinyitják a sulikat, de végleges döntés nem született. Ha minden igaz a jövőhét folyamán döntenek az oktatással kapcsolatban.
-Véglegesen senki nem mondta ki,de mindig érdemes követni a hiteles forrásból származó friss információkat.
-Az esély ténylegesen bizonytalan,eddig csak annyi változással, hogy mostmár megérkezett a vakcina. Milyen opciókra gondolsz? Ezt a részét nem értem.
Nézd, nincs olyan hogy százalékos esély. Vagy kimondják azt, hogy visszamegyünk, vagy azt hogy nem. Viszont én valamiért azt érzem, hogy még mindig sok helyen digitális oktatás marad fenn.
-Magyarán megmondva,a híreket! Naponta este hatkor kezdődik, de hallgathatsz rádiót, ami szintén sok információt nyújt.
Emellett neten is találsz friss híreket, de arra figyelj, hogy mindig hiteles legyen.
Üdv!
Jó gyakorizást!

Az 5-össel értek egyet.
Még az sem biztos amit tegnap mondott OV, de egyre kevésbé valószínű (szerencsére) a nyitás, de bizonyosság majd csak 3-4 nap múlva lesz amikor kijön egy esetleges rendelet.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!