Mekkora az esély rá, hogy január 11-étől újra elkezdődik a rendes oktatás a felsőoktatási intézményekben?
Szerinted elkezdődik vagy nem? Miért igen, miért nem? Mire számítsak?
(Persze lesznek szubjektív válaszok is, így előre szólok, hogy a hasznos/nem hasznos, nem egyenlő a tetszik/nem tetszikkel.)
milyen felsőoktatási intézmény az ahol januárban OKTATÁS és nem vizsgaidőszak van?
Várom az intézmény nevét. Én még olyan felsőokt intézményről az életben nem hallottam ahol január ne vizsgaidőszak lenne, és így evidensen oktatás sincs
Vizsgaidőszak van februárig te okos. Melyik oktatód tart órát januárban?
Egyébként intézménynként eltérő, hogy mikor állnak vissza, vagy visszaállnak-e, szóval kezd el nézegetni a kari honlapon a híreket, ha eddig nem tetted volna.
"jelentve."
Sok sikert.... jelentsd. megmondjam mi lesz? Ez: .
ez lesz.
Köszönöm a válaszokat!
Sajnos rossz kulcsszavakat néztem, mikor leellenőriztem, hogy biztos nem kérdezték már meg ezt. Választ szerettem volna, nem pedig még egy felesleges kérdést. Elnézést!:(
Mikor feltettem a kérdést, a rendszer sem mutatott nekem hasonlót az enyémhez.
Nyugodtan jelentsd, ha nagyon zavar. Bár nem értem miért, mit ártott neked ez a kérdés. Tudom, én hibám. Ha téged boldoggá tesz, csináld.
Vissza a válaszokra.
Még egyszer köszönöm, a link is sokat segített!
Személy szerint nem tudom, melyik opció lenne jobb.
Úgy látom, még mások is csak találgatnak és számolgatnak 11-ével kapcsolatban - ami elég hasznos volt nekem.
Talán most is az lesz, mint szeptemberben, hogy kinyitnak az intézmények, majd később újra bezárnak. Ki tudja.
Mindenkinek vírusmentes új évet kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!