Mennyire fontos 9.-Ben tanulni ahhoz hogy jó érettségim legyen? Vagy meglehet tanulni mindent 12.-Ben? Magyarra és törire gondolok.
Figyelt kérdés
Egy eléggé erős szakgimnázniumba járok, és a szakmai tárgyakat nagyon keményen tanulom is, de a magyar és a töri nem igazán érdekel. Sokat eddig nem is tanultam rájuk, inkább puskáztam. Érdekelni hogy akik már leérettségiztek mit javasolnak? Tanuljam ezeket a tárgyakat is vagy elég 12.-Ben érettségi előtt?2020. dec. 25. 10:34
11/14 anonim válasza:
Nem biztos hogy emlékezni fogsz rá ha random megkérdezik, de ha majd érettségire tanulsz és épp az jön be fog ugrani
12/14 anonim válasza:
A 9.-es anyag igazából alaptudás, nem felejted el, mert sok anyag ráépül. 12.-ben már csak ismételni fogsz, hidd el, az se olyan kevés. Főleg ha esetleg szeretnél nyelvvizsgázni vagy egyéb eredményt elérni. Javaslom, hogy ne szakadj meg, de azért olvasgasd át az anyagokat.
13/14 anonim válasza:
Nyilván jobb, ha tanulsz, de nem feltétlenül kell vért izzadni már középsuliban. Ha jól sikerül az érettségid a szaktárgyakból és azt duplázod akkor teljesen mindegy hogy megtanulod-e a magyart meg a törit. Idén érettségiztem, de a pontjaim már tavaly megvoltak az emelt előrehozott angollal és infóval, úgyhogy csak át kellett mennem, de ezzel a lesz@rom hozzáállással is összehoztam a 4es törit meg az 5ös magyart, igaz kiváltságos helyzetben voltam a járvány miatt, mert nem kellett szóbelizni. (És felvettek egyetemre is, most kezdem a második félévet)
14/14 anonim válasza:
2001 erettsegiztem most teszem majd le A felsőoktatásivfelvételi szakmai vizsgat Történelemből.. tehat jo pap is holtig tanul plane ha nincs felesége
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!