Egy hozzám illő gimnáziumot keresek.Ajálnátok párat?
Ha most az általános iskolában is magyarul tanulod a tantárgyakat, és jeles tanuló vagy, akkor nem hinném, hogy gondod lenne egy magyar gimnáziummal.
Néhány budapesti gimnázium, ahol emelt szinten lehet matekot tanulni, és az első idegen nyelv az angol.
emelt szintű matematika, angol nyelvi előkészítő évfolyammal: Teleki Blanka Gimnázium
angol két tanítási nyelvű képzés, nyelvi előkészítő évfolyammal, középhaladó szintről + matematika orientáció: Xántus János Gimnázium
emelt szintű matek - emelt angol: Szent László Gimnázium, Eötvös József Gimnázium, Városmajori Gimnázium
emelt szintű matek - angol: Szent István Gimnázium, Berzsenyi Dániel Gimnázium, Jedlik Ányos Gimnázium, Móricz Zsigmond Gimnázium
A kettes leírt mindent
Annyit mondanék, hogy szerintem a Xántust kerüld el
Én magam berzsenyis vagyok... Élvezem, de hát, nem ajánlanám ^^"
Szia!
Ha beírod hogy felvizsga.eu akkor kihoz rengeteg középiskolát, és még ki is tudod számítani az oldalon lévő kalkulátorral,hogy mennyit kéne írnod az irasbelin hogy bekerülj.
Sok sikert a felvételhez.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!