Három hónap alatt felkészülni emelt biológia és kémia érettségire?
Sziasztok. Szerintetek mennyi a reális esélye annak, hogy 3 hónap alatt készüljek fel emelt biológia és kémia érettségire úgy, hogy jó eredményt is érjek el?
Szorgalmas, motivált, jó képességű tanuló vagyok, gyorsan tanulok, valamint nem veszek részt nappali képzésben, így mondhatni a teljes 3 hónap a rendelkezésemre állna. Az alap középiskolai biológia, illetve kémia ismeretekkel rendelkezem, ötös voltam végig mindkét tárgyból.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Na hogy sikerült, kérdező?
9: az a tanár, aki ilyet mond, a saját képességeiből indul ki! Egy egyetemi vizsga 10x nehezebb, mint egy sz*ros érettségi. Nyilván szorgalmasan fel kell készülni, mert semmi sem fog magától menni, de akinek van egy átlag IQ-ja, az 1 év alatt simán fel tud készülni. Akinek 3-4 év alatt sem sikerül leérettségiznie 80% fölött, akkor én a helyében elgondolkodnék a képességeimen, és lehet mást választanék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!