Ha egy tárgyból megkaptam az aláírást, de 1-es lettem belőle, akkor az beleszámít a súlyozott átlagba vagy nem?
Figyelt kérdés
Olvastam, hogy a súlyozott átlagba csak a teljesített tárgyak számítanak be, de ha az aláírás megvan, de egy tárgyból megbuktam az teljesítettnek számít? Valaki azt mondja igen, valaki nem, ezért kérdezem2020. dec. 18. 13:48
1/2 anonim válasza:
Nem teljesített. Az aláírás megvan, azt nem kell újra megszerezni, de vizsgáznod kell. Ilyenkor kell a CV kurzust felvenni, azaz órára nem jársz, Csak Vizsgázni fogsz. Egyes egyetemeken ilyen esetben lehet EV is, ami a regisztrációs héten lévő vizsga. Ha azt veszed fel és sikerül, akkor felveheted azonnal a ráépülő tárgyakkal, nem csúszol. De a teljesítés, így a jegy és a kredit már a következő félévbe számít ilyenkor is, annak minden pozitív és negatív következményeivel együtt.
2/2 anonim válasza:
Beleszámít, mert szereztél jegyet. Ha nem szerzel jegyet, azt sok helyen külön kezelik és pl az átlagban nem jelenik meg, csak a felvett/teljesített szorzóban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!