Előreláthatólag mikor lesz suli a középiskolásoknak?
jelenlegi állás ja... ma 187 halott. jelenlegi állás...
meg eleve mi az hogy "jelenlegi állás??? fel nem fogom mit számít a jelenlegi állás egy majd egy hónappal későbbiekben bekövetkező esemény kapcsán-fel nem fogom.
#2 Én se, de ennyit lehet tudni. Szerintem ha lesz is rendes oktatás, pár hét után megint online lesz, de én csak azt írtam, amit mondtak erről.
#1 voltam.
" pár hét után megint online lesz,"
az lesz a fini. beindul,és 1-2 hét múlva leáll újabb 30 napra...ettől a kormánytól mást nem is várok.
főleg a kollegisták fognak megint örülni (nem először és nem utoljára...)
" és a pedagógusok az elsők között kapják majd meg"
súlyos tévedés.... nem ők kapják meg első körben... bőven nem. ők a sokadikok.
meg eleve mi az hogy "megkapják"? Hát bammeg ÖNKÉNTES lesz-szerinted hány olyan hülye lesz aki hagy magába beadni egy tegnap kifejlesztett nem tesztelt trágyalevet??
de ajánlom figyelmedbe maga a NAGY SZLÁVIK megállapítását: a magyarok 2/3-a nem akarja beoltatni magát...
hát ja...
Jó ideig dolgoztam egy francia gyógyszergyártó cégnél. A vakcinák kifejlesztése és első körű tesztelése néhány hónap alatt megvan. A további több éves tökölés mindig a szabályozások miatt van. Nagy összegben merek arra fogadni, hogy nem tudsz egyetlen vakcinát sem mondani, amelyet 7-8 hónapnál tovább fejlesztettek volna a tesztelést leszámítva. Egyébként a sikeresen kifejlesztett vakcinák nagyon-nagyon kis része bukik el a tesztelés során a mellékhatások miatt.
ez mind nagyon szép duma na de a lényegen semmit se változtat hogy alig akad ember aki beadatja majd.
ki az a hülye. pláne ha orosz. majd ha fizikai erőszakkal lefognak és bedöfik addig nem.
ja és olvasnivaló. kis néplélek...
Az oltáselleneseken megbukhat a koronavírus elleni harc?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!