Az SZTE-n hogy állítják össze az ösztöndíjkalapokat?
Csak az adott szakról kerülnek bele emberek, vagy a karról? Meg teljesített kreditek szerint csinálják, vagy az alapján, hogy melyik félévemet csinálom? Próbáltam kibogozni azt ami az ösztöndíj szabályzatban van, de sajnos nem nagyon sikerült :"D Nagyon pici szakra járok egyébként, 8-an vagyunk összesen.
(Plusz esetleg ha valaki tudna mondani egy átlagos ösztöndíjértéket, vagy, hogy mi a minimum/maximum, azért nagyon hálás lennék)
Nálunk a szakon lévők számítottak. Azóta elvileg emeltek is. Az a baj mindig van egy nagyon király aki miatt még az is alig kap valamit, aki direkt taktikázik.
Én pl. első mesters félévben meghagytam pár tárgyat a harmadikra, hogy a negyedikben sok pénzt kapjak. Megcsináltam 45 kreditet jött egy kb 6-os kreditindex erre volt egy sznob, aki 7 felettit csinált én meg 20 ezret se kaptam. 😂
3 körül már adtak pénzt bsc-n meg évről évre kisebb volt a szám.
Szóval cinkes dolog ez még akkor is ha okoskodna az ember. Mondjuk én már ebből kinőttem és doktorit tervezek szeptemberben kezdeni ott.
Köszi a válaszokat mindenkinek! :))
utolsó: ETSZK-szocmunka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!