Előfordult már veled az, hogy nagyon nem ment egy tantárgy és bukásra álltál? Hogy oldottad meg?
Figyelt kérdés
2020. dec. 16. 21:05
1/5 anonim válasza:
Tanultam, tanultam es tanultam, segitseget kertem masoktol (gimiben pl osztalytarsak) hogy magyarazzak el az adott reszt, ha nagyon nem ment.
2/5 anonim válasza:
Onnantól napokig csak az létezett. Végül megértettem és megcsináltam
3/5 anonim válasza:
Különórákat vettem, diák korrepetált és úgy megértette velem + sokat gyakoroltam, hogy kitűnőre vizsgáztam + meg is szerettem a tárgyat. Akkor derült ki számomra, hogy nincs hlye diák, csak rossz tanár!!
4/5 anonim válasza:
Különóra, vér, izzadtság. Később könnyek és bor. Amikor meglett, tűzrakás és hamu.
Mostmár csak együttérzés azokkal, akiknek nem megy a MATEK. 😂
5/5 anonim válasza:
Egy jó magántanár sokat tud segíteni. Én is jártam tanárhoz és megérte-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!