BME kötelező tesi?
Figyelt kérdés
Csakis olimpiai sportággal válthatom ki a kötelező két félév tesit vagy bármilyen más rendes sportegyesületi tagsággal? Esetleg volt-e olyan, akinek sikerült az utóbbival? Szívesen sportolok, viszont idő hiányában pont arra az edzésre nem tudnék járni, amit alapból csinálok.2020. dec. 15. 20:52
1/1 anonim válasza:
Hát, én 3.5 év alatt nem hallottam olyat, hogy csak olimpiai sportággal lehetne. Szóval itt van:
Ha felmész a BME Testnevelési Központ oldalára, az Oktatás fül alatt a Hallgatói információkra menj rá. Az oldal alján le lehet tölteni dokumentumokat teljes/részleges/orvosi felmentéshez.
A teljes felmentésben a három közül lehet választani aláhúzandót:
- Válogatott kerettag/versenyző vagyok
- Társegyetemi sportklub versenyzője vagyok
- MAFC versenyszakosztályban sportolok
Ha valamelyik illik rád, akkor kapsz felmentést :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!