Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » 2021-Ben hogyan, miből számítj...

2021-Ben hogyan, miből számítják a többletpontokat az Állatorvostudományi egyetem felvételijén?

Figyelt kérdés

Ha a két emelt (biosz, kémia) 45% felett van akkor mindkettőre kapok 50 pontot vagy csak az egyikre?

Nyelvvizsgára adnak többletpontot?

Ha a matek, magyar, tori érettségim nagyon rossz , de a középfokú angol és a két emelt tárgy nagyon jó akkor van esélyem? Vagy inkább újra kellene irni a magyar , törit és matekot 80%-osra?

Nagyon megköszönném a segítségeket!! :)

2020. dec. 13. 12:50
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Akkor nekem is elfogyna? Mert ez a 3. Félévem a Zeneakadémián és még maradok 3 félévet.
2020. dec. 13. 16:03
 12/25 A kérdező kommentje:
Vagy ez nem számít?
2020. dec. 13. 16:04
 13/25 A kérdező kommentje:
Akkora már elvégzem a BA-t
2020. dec. 13. 16:19
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Azt azért tudnod kell, hogy ha a középsuliban nem tanultál nagyon kémiát és bioszt, nem lesz könnyű dolgod egy emelt kémiával és emelt biológuával.

Én zenei középsuliba jártam, de azért ennyire nem engedtem el a tanulást.

Amúgy állatorvosi rá járok már pár éve, szóval csak szólok, hogy ez nem egy zenei suli, itt k*rv@ sokat kell tanulni

2020. dec. 14. 14:57
 15/25 A kérdező kommentje:
Köszi hogy szóltál azt hittem zenei suli
2020. dec. 14. 15:21
 16/25 anonim ***** válasza:
Hát megmondom őszintén, nem lehetetlen de kva kemény bekerülni így... azt írtad hogy tervezed befejezni a BA-t, mellette az emeltekre készülni elég nehéz lenne. Ha 85+ százalékosra sikerül mindkettő akkor van esélyed. Milyen szinten vagy most bioszból és kémiából? Próbáltál már emelt érettségi feladatlapot otthon írni, ha igen hogy sikerültek? Nem akarom a lelkesedésedet elrontani de még azoknak is nagyon nehéz akik jó jegyekkel felvételiznek. Állatorvosin meg extrán nagy a verseny mert csak egy egyetem van itthon. És ha befejezed az egyetemet most, akkor 6 félévvel kevesebb állami féléved van, tehát a képzés felét ki kell majd fizetned, ezzel is számolj.
2020. dec. 14. 15:37
 17/25 anonim ***** válasza:
Most nézem, 35% matek érettségi, azon kicsit faragni kéne mert kell a matektudás a kémiához.
2020. dec. 14. 15:38
 18/25 A kérdező kommentje:
Oké akkor feladom, ha ennyire ezt szeretnétek
2020. dec. 14. 15:45
 19/25 A kérdező kommentje:

Bioszbol és kémiából 0 szinten vagyok. Ha a duplázásért hajtok akkor elég csak azokat megtanulni fullosra, akár 2-3 év alatt.

Elkötelezett vagyok. Igen az egyetlen dolog ami hátráltat az a szüleim és az anyagiak...

2020. dec. 14. 15:51
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem mi szeretnénk hogy feladd, csak nincs értelme annak hogy vakon bíztassunk 🤷🏻‍♀️ És egyébként is azt írtam hogy nem lehetetlen.
2020. dec. 14. 16:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!