2021-Ben hogyan, miből számítják a többletpontokat az Állatorvostudományi egyetem felvételijén?
Ha a két emelt (biosz, kémia) 45% felett van akkor mindkettőre kapok 50 pontot vagy csak az egyikre?
Nyelvvizsgára adnak többletpontot?
Ha a matek, magyar, tori érettségim nagyon rossz , de a középfokú angol és a két emelt tárgy nagyon jó akkor van esélyem? Vagy inkább újra kellene irni a magyar , törit és matekot 80%-osra?
Nagyon megköszönném a segítségeket!! :)
Azt azért tudnod kell, hogy ha a középsuliban nem tanultál nagyon kémiát és bioszt, nem lesz könnyű dolgod egy emelt kémiával és emelt biológuával.
Én zenei középsuliba jártam, de azért ennyire nem engedtem el a tanulást.
Amúgy állatorvosi rá járok már pár éve, szóval csak szólok, hogy ez nem egy zenei suli, itt k*rv@ sokat kell tanulni
Bioszbol és kémiából 0 szinten vagyok. Ha a duplázásért hajtok akkor elég csak azokat megtanulni fullosra, akár 2-3 év alatt.
Elkötelezett vagyok. Igen az egyetlen dolog ami hátráltat az a szüleim és az anyagiak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!