Gimnáziumos tanulóknak ösztöndíjon kívül lehet más támogatást igényelni?
Figyelt kérdés
2010. aug. 11. 22:51
1/4 anonim válasza:
Sulifüggő, a miénk csóró volt, ösztöndíjat is alig tudtak kiköhögni - potom pénzt (pár ezet ft) adtak havonta, de azt is szinte lehetetlen volt elnyerni - 1000-en jártak a suliba, és 20 kaphatta meg. Szóval OKTV vagy más országos kiemelkedő eredmények, szín jeles átlag (4,6 feletti) nagyon rossz anyagi helyzet és némi tanári rásegítés kellett hozzá. Lehet, hog ymáshol könnyebb.
3/4 A kérdező kommentje:
a Bursa Hungaricát nem csak egyetemisták igényelhetik ? Én úgy tudtam...
2010. aug. 12. 01:51
4/4 anonim válasza:
23.32-es vagyok. Nem, a végzős, érettségi előtt álló gimnazisták is igénybe vehetik.
Itt töltsd le a Pályázati kiírás "B" típust! Ott írják:
"A pályázatra azok az önkormányzat területén állandó lakóhellyel rendelkező, hátrányos szociális helyzetű fiatalok jelentkezhetnek, akik:
a) a 2010/2011. tanévben utolsó éves, érettségi előtt álló középiskolások....."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!