Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Gimnáziumos tanulóknak ösztönd...

Gimnáziumos tanulóknak ösztöndíjon kívül lehet más támogatást igényelni?

Figyelt kérdés
2010. aug. 11. 22:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Sulifüggő, a miénk csóró volt, ösztöndíjat is alig tudtak kiköhögni - potom pénzt (pár ezet ft) adtak havonta, de azt is szinte lehetetlen volt elnyerni - 1000-en jártak a suliba, és 20 kaphatta meg. Szóval OKTV vagy más országos kiemelkedő eredmények, szín jeles átlag (4,6 feletti) nagyon rossz anyagi helyzet és némi tanári rásegítés kellett hozzá. Lehet, hog ymáshol könnyebb.
2010. aug. 11. 23:03
 2/4 anonim ***** válasza:
Bursa Hungarica
2010. aug. 11. 23:32
 3/4 A kérdező kommentje:
a Bursa Hungaricát nem csak egyetemisták igényelhetik ? Én úgy tudtam...
2010. aug. 12. 01:51
 4/4 anonim ***** válasza:

23.32-es vagyok. Nem, a végzős, érettségi előtt álló gimnazisták is igénybe vehetik.

[link]

Itt töltsd le a Pályázati kiírás "B" típust! Ott írják:

"A pályázatra azok az önkormányzat területén állandó lakóhellyel rendelkező, hátrányos szociális helyzetű fiatalok jelentkezhetnek, akik:

a) a 2010/2011. tanévben utolsó éves, érettségi előtt álló középiskolások....."

2010. aug. 12. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!