Tényleg annyira húzós a vizsgaidőszak az egyetemeken, mint amennyire azt állítják?
8 vizsgám lesz, így heti kettővel osztottam be. Hát belegondolok és nem akarok élni. Szeptember eleje óta rendszeresen tanultam, a zh-k aránylag jól be voltak osztva, általában heti 1 volt. Néha azért összejött 3 is egy hétre, az elég durva volt. Sok tárgyam van/volt, nem tudom a többi félévben is ilyen lesz-e a vizsgaidőszak, de remélem azért kevesebb vizsga lesz.
Egyik vizsgára van laza 90 tétel, kettőből hetven valahány, úgyhogy mire kidolgozom őket..., meg meg is kellene tanulni azért.
SZTE-TTIK, elsőéves
Nálunk inkább ez a mostani(szorgalmi) időszak húzósabb, csomó beadandónak most volt a határideje + Zh-k. Vizsgám csak 5 darab lesz szerencsére, mert sok a gyakorlati tárgy, abból meg Zh-k és beadandók voltak. Illetve több olyan elméleti tárgy is van, amit ki lehet/kell váltani beadandóval. Nekem ez jobban bejön, mert nem az éppen aktuális lelkiállapotomon múlik a jegyem. Eléggé be tudok parázni, mikor megy egy online Zh, és például vissza se léptethetek a kérdések között, ha meggondolom magam, vagy véletlen tovább klikkelek, akkor az már alap 0 pont..., esetleg hibás válaszért pontlevonás. Most azzal számolok, hogy egy kivételével minden vizsgára 1-1 hetet kell szánnom ( persze amit tudtam, azt tanultam szorgalmi időszakban is)
Egyébként Pedagógia karon vagyok,a nemem és korom nem tudom miért fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!