Jövő héten kell iskolába menni?
Maximum annyi értelme lenne, hogy átbeszéljék a tananyagot személyesen, vagy nem tudom.
Én január közepe/februártól gondolom az iskolák kinyitását.
5 napra már lehet nem nyitnak újra (vagyis 6 nap mert jövő hét szombat munkanap) de most ez a pedagógusok tömeges tesztelése erre ment ki, hogy felmérjék milyen állapotban van az iskolák fertőzöttsége.
Bebizonyosodott, hogy nagyon kis töredékét teszik ki a sulik a statisztikáknak így ezentúl nem az iskolákban fogják keresni a problémát.
Ergo Január 4-én visszamegyünk és utána ha jön a harmadik hullám abba már semmiféleképpen sem lesznek érintve az iskolák járványügyi intézkedések terén.
Majd megkeresik, hogy melyik szektorból ered a fertőzöttek nagy aránya és arra kitalálnak valamit.
"és az még nem a vége..."
Elmondtam már ezerszer, hogy NE TERJESSZ RÉMHÍREKET!! Hazug troll!
Szerintem igen, nálunk ezt mondták.
Az, hogy januárban nyitnak-e nagy kérdés, nálunk a tanárok azt mondják igen.(Nyilván ez sem készpénz, ők is tippelnek valamit)
Nekünk kell menni.
Nem hivatalosan nyitnak ki hanem érettségi miatt csoportbontásban megtartják a kötelező érettségi tantárgyakból az órákat.
"Az, hogy januárban nyitnak-e nagy kérdés, nálunk a tanárok azt mondják igen."
ÓÓÓ a tanárok.... mit mondanak semmit se számít.
volt tanár aki esküdött rá hogy még szeptemberben bezárunk -nem jött be
volt tanár aki esküdött rá nem lesz többet távoktatás-nem jött be
volt aki esküdött rá, nem lesz rendszerszintű leállás-nem jött be
ezek után a tanárok mit mondanak semmit se számít
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!