Jövő héten kell iskolába menni?
" Meg amúgy mi értelme lenne 1 nyanvadt hétre kinyitni?"
ööööö hadd kérdezzem meg!! 2,5 és fél hónap zárás után mi értelme volt 2 hétre kinyitni hogy aztán újabb 2,5 hónapra bezárjunk?
MIre gondolok?
Márc 16-tal tavasszal bezárt az összes iskola. nem úgy mint mots, hanem az összes még az általánosok is.
Zárva voltak márc 16-május vége = 2,5 hónapig.
Majd aztán jún 1-el kinyitottak kemény 2 hétre, hogy aztán jún 15-tel meg újra bezárjanak újabb 2,5 hónapra = nyári szünet.
Ennek mi értelme volt?
Mert megtörtént!!
Utolsó, nem volt nyitás nyár elején. Vagy valamit akkor jól átaludtam, mert a városban nálunk mindenkinek digitálisan ment akkor is.
Amúgy jelen helyzetben még az 1 hétnek is lenne értelme nekem (érettségi előtt állok), mert mi ha visszamegyünk szinte mindenből TZ-t írunk... Azért jó lenne ezek számát csökkenteni, meg személyesen még mindig jobb a tanítás.
De szerintem nem megyünk vissza, decemberre mondják a tetőzést. Mellé a tanárok tesztelését is leállították, szóval ebből kiindulva otthon lesz mindenki. Nálunk az általános iskolában van olyan osztály akik, végig otthon volt mióta a középiskolások is, mindig vmelyik tanár vagy osztálytárs miatt karanténba kerültek. Olyan is volt, hogy a 16 osztályból 4 volt csak suliban, naponta adta ki Maruzsa és a suli a leveleket, hogy melyik osztályok mennek haza... Szerintem arra a 1,5 hétre mindenkit haza fognak küldeni. De arra nem mernék tippelni, hogy mikor mehetünk újra. Csak reménykedek, hogy minél hamarabb, mert az érettségi egyre közelebb.
Lehet, hogy nekem rossz a memóriám, de
"Majd aztán jún 1-el kinyitottak kemény 2 hétre, hogy aztán jún 15-tel meg újra bezárjanak újabb 2,5 hónapra = nyári szünet."
én nem emlékszem a június 1-ei nyitásra.
#4 Óh, te butuska... Nem állították vissza a jelenléti oktatást két hétre, csak engedélyezték, hogy a szervezzenek kiscsoportos foglalkozásokat, konzultáció és felzárkóztatás céljából. Téged valószínűleg azért rendeltek be, mert szart se csináltál két hónapig, és fel kellett zárkóztatni.
(Mellesleg most is ez az állapot áll fenn, tehát a te szeléleteddel nézve most is nyitva vannak a sulik.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!