Az NKE-RTK-ról kaphatnék egy kicsit bővebb információt? Például milyenek ott a mindennapok, mennyire jó a képzés stb.
Sziasztok :)
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy kötelező az úszás a tesi óra keretében?
Szia!
Igen, sajnos kötelező. Mi szó szerint megúsztuk az egészet a távoktatással. Általában én úszás alkalmakkor vettem ki az 5 db hiányzásom. De be lett vezetve, hogy nem tudom hány métert le kell úszni elvileg egyben, és csak akkor kapsz aláírást tesiből, ha azt teljesíted. Nem tudom, hogy azóta ez hogy van, gondolom, hogy mivel újra jelenléti van, tartják is.
Szia!
HHK-ról, ha nem tetszik a katonai pálya, át tudok jelentkezni RTK-ra?
Sziasztok! Mivel látom már itt sokan válaszolgattak én is bátorkodom kérdezni, hátha.
RTK-ra szeretnék majd, jelentkezni, de rettegek az orvositól mert nagyon rossz a szemem és nagy dioptriás a szemüvegem, anélkül jóformán semmit nem látok. A felvételi szabályzatban úgy láttam 3 dioptriáig engednek át nekem pedig 6 körül van, tehát a megengedett kétszerese. Nagyon szeretnék ide járni, szinte semmi más nincs ami érdekelne. Valaki tudna segíteni mennyi esélyem lehet hogy így átengednek a felvételin? (természetesen mindenképp megpróbálkozom majd) Nagyon félek, hogy emiatt bukok ki, pedig sajnos ez olyan genetikai tulajdonságom amiről nem tehetek. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!