Szeged, tömörkény istván-spanyol kéttanra megyek szeptembertől,5 éves képzésre. Mivel 0. osztállyal kezdünk, nemtudom h milyen tantárgyak lesznek, és hogy milyen felszereléseket vegyek. Valaki aki 0. -os, vagy volt 0. -os tud segíteni?
Figyelt kérdés
2010. aug. 11. 18:50
11/19 A kérdező kommentje:
a németesek 11-en vannak. mert még volt hely. ennyi
2011. márc. 15. 20:03
12/19 anonim válasza:
igy értem.és a tanárok rendesek?
13/19 anonim válasza:
Köszi az eddigi válaszokat, de tegnap szerencsére összefutottam az egyik ismerősömmel, aki szintén ide jár, és mindent megtudtam tőle, amit akartam ;) azért köszii
14/19 A kérdező kommentje:
nagyon szívesen :))
2011. márc. 31. 23:17
15/19 anonim válasza:
Szia, engem ebben az évben vettek fel és érdekelne, hogy neked, hogy vált be. Nagyon sokat kell tanulni? Milyenek a tanárok?
Előre is köszönöm a választ.
16/19 Kovács Jóska válasza:
Kedves kérdező! Abban az esetben, ha Te is 10.D-s leszel most szeptembertől (és ha minden igaz már miért ne lennél az?), akkor mi elvileg osztálytársak vagyunk. Persze, h ez nem fontos, viszont nekem van egy régi barátom, akinek az unokahúga itt válasz gyanánt elég sok kérdést tett fel, és a segítségért egy tábla csokival szeretne jutalmazni. Tekintettel arra, h a fent említett barátom jelenleg Svédországban lakik, szerintem úgy lenne az egyszerűbb, ha én adnám oda a csokit. Ha kell, szólj, mert adom, ha nem kell, szólj, mert megeszem.
17/19 anonim válasza:
És a törit milyen könyből tanuljátok?
Magyar kiadásúból? Vagy hogy
18/19 anonim válasza:
Meg a föcit hogyan tanuljátok?
Melyik könyből? -
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!