Hogy juthatnék be máshogy?
Figyelt kérdés
Idén végeztem el az OKJ szoftverfejlesztőt, tavaly pedig érettségiztem. 280 pont a határ, hogy felvegyenek programtervező inf. szakra az egyetemen, viszont ahogy eddig számoltam (bár lehet rosszúl), csak kb 220 jött ki.
Valahogy máshogy be lehet jutni, ha nincs meg a pont vagy nem? Esetleg valaki jó pontszámolót tudna ajánlani.
2020. nov. 30. 20:25
1/6 A kérdező kommentje:
Rosszul*
2020. nov. 30. 20:25
3/6 anonim 

válasza:

Újra kell éretségizned abból a tárgyból amelyik lehúzza a pontjaidat. Ez az egyetlen út
4/6 anonim 

válasza:

Újra kell érettségizned legyen jó eredményű érettségid legalább egy emelten
5/6 anonim 

válasza:

Használd a felvi pontszámító kalkulátorát, az megbízható
6/6 anonim 

válasza:

Miért akar minden hülye informatikus lenni?! Exem is olyan sötét volt világéletében, mint a segglyuk, tanulni nem akart, lusta volt hozzá, pedig az informatikus léthez elengedhetetlen. Sok rossz tanuló, tehetségtelen senkiházi akar gépészmérnök, informatikus, mechatronika mérnök, szoftverfejlesztő lenni. Sok buta gyökér. Minek? A státusz miatt? A sajat egód miatt ne döntsd romba ennél is jobban a gazdaságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!