Az egyetemen lehet ilyent kérvényezni?
Az egyik tantárgyból a zh-n egyszer 35 pontból majdnem 20 pontot értem el és mehettem vizsgázni. De a vizsga nem sikerült több alkalommal se.
Most felvettem megint a tantárgyat, de nem vizsgakurzusként hanem normálisan. Mert szerintem a majdnem 20 pontnál most jobban tudnám teljesíteni a zh-t és több zh ponttal egy kicsivel kevesebb vizsgapontszámot kellene elérnem a teljesítéshez.
A vírus miatt online módon kellett a zh-t megírni, de a rendszer nem működött rendesen. Nekünk kellett otthon saját lapra írni a feladat megoldását és levezetését. Utána lefényképezni a papírokat és képfájlként feltölteni a rendszerbe. A rendszer hibájából nem tudtam rendesen megoldani és feltölteni a megoldásaimat.
Azt kérvényezném, hogy mégis vizsgakurzusként legyen a tantárgyam és abban a félévben elért majdnem 20 pontom számítana a zh pontszámába és csak vizsgát kellene írnom ebben a félévben.
Mit mondanának erre a Tanulmányi Osztályon?
Melyik egyetemen?? Lehet, hogy a tanár jóindulatán múlik. Ha van vizsgakurzus, de nem azt veszed fel, akkor ezt azért csinálod hogy jobb ZH-kat írj. Ha ez nem jön össze, az már a te hibád.
Az online rendszer hibája miatt viszont nem érhetne hátrány, nem ártana ezt is tisztázni a tanárral.
Itt van a fejlemény, hogy mi történt a kérdés kiírása óta:
Írtam egy email-t a Tanulmányi Osztálynak, amiben kifejtettem bőven a történetet és kérdeztem hogy lehet-e kérvényezni hogy visszarakjanak engem vizsgakurzusra. Az alkalmazott beszélt a Tanulmányi Osztály vezetőjével és az ő engedélyével visszakerültem vizsgakurzusra. Nem kellett kérvényt írni hozzá.
És sikerült a vizsga januárban, mert a vírus miatt otthonról kellett csinálni gépen, egyszerűbb és tesztes feladatok voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!