Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Az Eszterházy Károly Egyetemen...

Az Eszterházy Károly Egyetemen ebben a félévben hogy lehet kérvényezni a 3. vagy további passzív félévet?

Figyelt kérdés

Nem úgy, mint év elején...esetleg megszűnt ez az értelmetlen, max: 2 egybefüggő passzív félév limit? Mert a neptun simán hagyja, hogy nyilatkozzak passzív félévről 1 év kihagyás után, át is vált a státuszom passzívra.

Ha esetleg valaki tud az aktuális tanulmányi szabályzatból ide vonatkozó passzust hozni, azt nagyon megköszönném!

2020. szept. 17. 06:34
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
A covid miatt megjelent kormányrendelet szerint a tavaszi félév nem számít bele ebbe a max 2 egymás utáni passzív féléves szabalyba, ezért ha az előző 2 féléved passzív volt ez az őszi is még lehet passzív.
2020. szept. 17. 06:39
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi, ezt nem hallottam, ill. nem tűnt fel, hogy bármelyik hírlevelében is megírta volna ezt az egyetem. Csak az olyan WTF dolgok jöttek, hogy jelenléti oktatásban tartják az előadásokat...

De most rákerestem, és pl: az eduline is megírta!

2020. szept. 17. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!