Beiratkozási melléklet lehagyása intézhető valahogy?
Sziasztok!
Az a helyzet, hogy frissen felvételiztem a pótfelvételi lehetőségeként az Egri Eszterházy Károly Egyetem (EKE) programtervező (fejlesztő) felsőoktatási szakképzésére, önköltségesen (FLK).
Az a kérdésem, hogy lehagytam a képzési szerződést a beiratkozási laphoz (amit csütörtökön adtam fel postán), ezt lesz lehetőségem máskor pótolni, vagy buktam a jelentkezést?
Aztán a neptunon keresztül is be kéne iratkozni, de ahol a beiratkozások vannak és a sor végén lennie kéne egy plusz jelnek az nekem nincs ott és jelenleg tárgyakat sem tudok felvenni.
Ezek direkt nincsenek itt, vagy valami hiba van a rendszerben?
Én úgy tudom, hogy a tárgyfelvételt átrakták 9.-re, és kb. 7-én vagy 9-én lesz lehetőség is beállítani a passzív vagy aktív félévedet (ez a beiratkozás neptun on az eke-nek) a többivel keresd meg a TO-t minnél előbb.
(üdv egy másik eke-s :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!