Most akkor decemberben 12.-ig, vagy január 4-ig tart a távoktatás?
Figyelt kérdés
2020. nov. 23. 11:56
2/8 anonim válasza:
MI az hogy időben ki fog derülni???
Jelen állás szerint most 2020.11.23-án erre a kérdésre egy választ lehet adni és semmi mást:a digit oktatás 2020.12.11-én 23.59h-ig tart. Holnap holnapután mi lesz ki tudja még OV maga sem, de MOST ma erre a kérdésre ez a válasz!
3/8 anonim válasza:
Igen, ezért mondtam, hogy időben ki fog derülni... Ha nem mondanak semmit, akkor 12-én kell menni iskolába, ha pedig kitalálnak valamit, akkor az lesz.
4/8 anonim válasza:
"akkor 12-én kell menni "
Mondjuk 12 az pont szombat így akkor biztos nem, és ugye mielőtt valami szuperbölcs benyögné hogy áthelyezett munkanap-az! de a közoktatásban mégse az mert dec 24 meg eleve szünet.
5/8 anonim válasza:
Ma megkapod kérdésedre a választ várhatólag
7/8 anonim válasza:
Ma döntik el hogy mi lesz a szigorításokkal arra értettem.
De holnap fogják ismertetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!