Akik tényleg tanulni is akarnak: hogy élitek meg a digitális oktatást?
Szia.
Nálunk ugyanúgy tartanak órákat, mint az iskolában. Reggeltől estig. Én személy szerint örülök, hogy komolyan veszi mindenki nálunk, de nagyon fárasztó is tud lenni, mivel sokat ülünk gép előtt. Az utóbbi néhány napban a szemem már elkezdett fájni.
Szóval szerintem túlélhető.
Egy szakmás.
Huu. reggeltől estig? Elmondanád kérlek, hogy néz ki nagyjából az órarended..? mondjuk egy átlag hétfői nap.
Én már érettségiztem, kimaradtam ebből a "buliból", de érdekel mi a helyzet a digitális oktatással
Szerintem szörnyű.
Szép és jó,hogy viszonylag több időnk van,nem kell buszozni,stb de...
Begőzölök,hogy mindig a gép előtt ülök,egyik szemem mindig a telefonon van,hogy mikor kapunk valamit normálisan ebédelni se tudok mert rövidek a szünetek dr fél 3kor se akarok mert addigra már kopog a szemem az éhségtől. Barátokkal videochatelek de a szociális életem az mínuszban van a csalàdomon kívül nem találkozok senkivel.
Dolgozatok is macerásak,most leadta vagy nem,miért nem látja a tanár,ez akadozil vagy amaz,stb.
Elég volt a tavazi zár,nekem ez már sok.
Nem a vírus fog nekem ártani hanem ez a helyzet.
Tudom,más simán meg tudja oldani,örülök neki,de szeretnèk normális diák módjára élni és nem hónapokat otthon a gép elôtt tölteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!