Meddig lesz online oktatás szerintetek?
nagyon remélem hogy jún 15-ig (de sajnos úgyse)
de hogy jan 5-én nem vélt vissza az is fix
úgy februárban mehetünk vissza
"Ez tényleg csak annak jó, aki nem akar tanulni, vagy képes egyedül megtanulni az anyagot."
én ennek a semmitérő online oktatásnak köszönhetek egy angol felsőfokot.
háromszor mentem neki tanári segítséggel, nem sikerült.majd a tavaszi leállás alatt nulla tanári segítséggel nekimentem egyedül és lám, 95%-os felsőfokot tettem...
aki AKAR az TUD így is. aki meg a kifogást keresi, az élőben is csak azt keresné
Nálunk borzalmas.
A tanárok 3x annyi "óraimunkát" addnak fel, míg vissza kell küldeni. Matek gyakorlást is vissza kell, amit leosztályoznak(!).
Van egy két meetes óra, azok annyira cringe-k, hogy egyszerűbb lenne, ha a tanár kiadná ugyanúgy a feladatot, és dolgozzunk.
Osztályban lecsalják a dogakat, én megprobalom nem,de időm se meg energiám sincs megtanulni az egészet. (Olyan 60%-át tanulom meg mindennek többi puska)
Bízom benne, minnél hamarabb véget ér.
Kérdésedre: szerintem első félév végén
fog visszaállni a normális oktatás. (jan 27 körül)
"Kérdésedre: szerintem első félév végén"
De miért is kötnének egy visszaállást épp egy félévi adhoc semmi dátumhoz? Röhej lenne. Vagy indokolt a korlátozás és akkor tök 8 félév vagy vagy nincs, vagy nem indokolt és akkor már holnap álljunk vissza.
A vírus az tudja hogy félév van vagy sem?
Kedves harmadik hozzászóló, gratulálok a nyelvvizsgádhoz és tökéletesen egyetértek veled!
A többieknek köszönöm az érdemi válaszokat, véleményeket, tapasztalatokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!