Szarb Anatl gimnázium (16.ker.) és Berzsenyi Dániel gimnázium (Budapest) vélemények?
Minden érdekelne. Hány ponttal lehet bejutni, diákok, tanárok, programok, hangulat.
Melyik jobb suli szerintetek?
Köszi előre is.
Kettő éve SAJNOS még a Szerb Antalba jártam, "kedves" kilences válaszoló.
Befotózzam a bizonyítványaimat, ha ennyire nem vagy képes elhinni?
Csak, hogy bizonyítsam, hogy oda jártam:
-Az egyik földrajztanárnak van egy "égtájas" meg egy "bökős" módszere a felelő kiválasztására. (Szerencsétlen diák felelhet egy soha meg nem tanított anyagrészből.)
-Az egyik biosz-kémia szakos tanár minden órán pofátlanul hangoztatja a politikai nézeteit és mindig elkésik az órákról.
-Egy jó ideig nem csak az ebédléshez, hanem az iskolába belépéshez is külön kártya kellett, mert azt hitték, hogy olyan emberek járnak be az iskola területére droggal belőni magukat, akik nem az iskola tanulói. Utána kiderült, hogy mégis azok.
-Sajnos nagyon elrontottam a felvételimet, 72 ponttal vettek fel. Ez azért elég gyalázatos eredmény, a következő felvételim már 85 pont volt, át is mentem egy rendes gimnáziumba. A mi osztályunkba voltak, akik 63 ponttal kerültek be- ebben az intézményben csak a protekció számít.
-Magánemberek neveit nem lehet ezen az oldalon leírni, de privátban megírhatom neked, hogy melyik ottani tanárt hogy hívják és hogy néz ki, ha ennyire kell a bizonyíték arra, hogy igenis jártam abba a borzasztó "iskolába".
Az pedig, hogy felfelé pontozták a válaszomat többen is, azt bizonyítja, hogy mások is egyetértenek a véleményemmel, pedig többségében valószínűleg a Szerb Antalba járó tanulók olvassák az "iskolájukkal" kapcsolatos kérdéseket.
A kommentedet pedig azért törölték, mert kreténnek neveztél másokat azért, mert nem értettek veled egyet.
Tipikus Szerb Antalos mentalitás: akinek más a véleménye, az dögöljön meg.
Még a vallásába és a politikai nézeteibe is beleszólnának a diákjaiknak, aki pedig ki merészeli mondani a véleményét, azt üldözni kezdik.
Aki tanulni szeretne, az NE menjen a Szerb Antalba, tényleg csak jóindulatból írom!
Nem, azért neveztelek kreténnek, mert pofátlanul össze-vissza hazudozol, és egy kamu acoounttal felpontozod magad.
A földrajztanár SOHA nem feleltetett olyan anyagrészből, amit nem tanultak volna a diákok.
Soha nem szólnak bele senki nézeteibe, és nem hangoztatják különösebben a magukét sem a tanárok. Az iskolába nagyon sok pénz megy, ha valami elromlik, szinte rögtön megjavítják, rendszeresek a fejlesztések, új sportpálya épül, új digitális táblák, kivetítők stb. A suli a 40. a hvg rangsorban, jók az érettségi és verseny
eredmények, a felvételi pontszámok magasak, több százan szeretnének bekerülni ide. Külön figyelmet szentelnek a tehetséges diákoknak, több tanár INGYEN, önszorgalomból tart nyelvvizsga, és/vagy versenyfelkészítést. Van még olyan hazugságod, amit nem cáfoltam meg?
Nyugodtan belinkelheted a bizonyítványod, csak éppenséggel semmi nem garantálja, hogy az valóban a tiéd. Ennek ellenére lehet, hogy valóban oda jártál-csak nem feleltél meg az elvárásoknak, túl nagy falat volt neked, és most....
Képzeld csak el, kitűnő tanuló voltam szó szerint semmi tanulással.
Most, hogy egy rendes gimnáziumba járok, már "csak" jeles vagyok.
Ha jobban megnéznéd, több profil is felfelé pontozott engem, egy IP-címről és egy eszközről pedig csak egyszer lehet pontozni.
Messziről bűzlik a Szerb Antalos mentalitásod: aki mást gondol, az forduljon fel!
Még szerencse, hogy már nem járok közétek, abba a lepukkant gyűjtőbe, ami egy szakmunkásképző színvonala alatt van!
Én már egy rendes gimnáziumba járok, nem úgy, mint te. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!