Eötvös József Gimnázium?
Az #1-es vagyok, az Apáczait is ismerem egy barátom által. Van kollégiuma, de a tanárok véleménye szerint nagyon furcsák, nagyrészük nem tanít jól, csapkodják a zongorát, vagy egyszerűen olyan csendesen beszélnek, hogy senki nem hallja őket, megbűntetik az egész osztályt csak azért, mert három ember nem bírt csendben maradni. Például úgy, hogy hirtelen dolgozatot írnak azon az órán, amin a tanárnak elborult az agya. Vannak hetedikesek, akik cigiznek, de no para. Csak néhányan. De, az Apáczaiba nagyon könnyű bejutni, ha jelentkezel. Ha az írásbelid megvan kb 70 pont, akkor már nem is kell szóbelizned. Én is voltam már bent (egyáltalán nem jelentkeztem oda, csak megnéztem), és nem tetszett a hangulata. Nyomasztó volt, de nagyon. Amikor én ott jártam, még volt ott egy madárka is kalitkába zárva. Szerintem azóta elpusztult szegénykém. Persze biztos vannak, akik szeretik az Apáczait, akik odajárnak/jártak, de én nem tartozom közéjük. Az iskola épülete nem tetszett. Az Eötvösbe viszont azonnal beleszerettem, ahogy a nyílt napon beléptem az épületébe. És ez azóta sem változott.
Esetleg bérelhetnél is lakást, vagy nem tudom, mert az Eötvösbe tényleg megéri bejárni. Megkérdezhetem, hogy miért kell neked kollégium, kedves kérdező?
Az #1-es és az #5-ös vagyok továbbra is.
Nem tudnál ideköltözni a családoddal? Az, hogy az Apáczaiban lakj, de az Eötvösbe járj, hát nem tudom, mennyire lehetséges. Remélem, hogy lehet. :) De szerintem valahogy kényszeríteni fognak arra, hogy járj az Apáczaiba, mer' há' ott laksz. Nem tudom. Miért nem költöztök Budapestre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!