Mennyibe kerül egy középsulis átlagos iskolakezdése?
Figyelt kérdés
Szeptemberbe megyek középsuliba és érdekelne,hogy nektek egy "átlagos" bevásárlás mennyibe kerül?2010. aug. 10. 12:38
1/6 anonim válasza:
Hú hát ruhákra max.:20000 Ft
Írószerek, stb.:5000 Ft
Táska van.
Könyvekért nem kell fizetni
Szóval úgy kb. 25000 Ft
2/6 anonim válasza:
nálunk kb. 30 000 a könyv + 10 000 támogatás..
3/6 anonim válasza:
nálunk 3000 ft a tanszerek + 5000ft a tankönyvek, új ruha van a turkálóba olcsón
4/6 anonim válasza:
Nekem, ha nem lettem volna támogatott-biológia tagozatos cuccokkal- 45ezer lett volna a könyv, asszem tagozat nélkül 38ezer.
Akkor nekem a tavalyi ruha jó volt, táskát vettem 2500-ért, 1000-ért tolltartót.
Tesicuccot gondolom újat vesztek.
A füzetek meg hasonlóak, attól függ milyet akarsz. Mi nejlont meg papírt is teszünk a könyvekre-füzetekre, az olyan 6000.
Szóval sokba. De utána már nem lesz ennyi, ilyenkor a legdrágábbak a könyvek.
5/6 anonim válasza:
ha nem veszel meg minden felesleges szart, akkor nem sokba. színte semmibe se más, mint az általános volt. igazából csak egy profi tudományos számológép az egyetlen, amivel többre van szükséged.
6/6 anonim válasza:
hát nekem a 9.es könyveim voltak "csak" 23 ezer.13 különböző tantárgyam volt, + a tesicucc, plusz tollak meg ilyenek, nekem a 9.es kezdésem minimum 40 ezerbe benne volt+ a ruhák. a 10. es már sokkal barátságosabb áru iskolakezdés volt .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!