Mennyi az esélye annak, hogy újból bevezetik a digitális oktatást? Szerintetek befogják vezetni?
Azt vettem észre, hogy mind a két tanítási módszernek meg van az előnye és a hátránya. Nem szeretnék teljes körű digitális oktatást, nem is tartom jó ötletnek, de ha a kormány ezt fogja bevezetni akkor nincs mit tenni.
Tapasztalataim alapján úgy gondolom, hogy a tanárok a digitális oktatás alatt nem készítettek fel megfelelően minket, oktatóórák sem voltak, csak feladatokat küldözgettek számunkra. Eléggé eltunyultunk és a tanárok is, sajnos az idei tanévben megtanult tanterv szerinti tananyaga nulla.
Hamar itt lesz a május és félek, hogy az egész vizsgafelkészítés el lesz kapkodva.
Nem tudom, de az biztos, hogy ha az igekötő és az ige közé egy szócska ékelődik be, akkor mind a hármat külön írjuk.
Fejleszd a helyesírásod!
Nálunk hétfőtől az lesz. Végre! :D
(PTE BTK)
Nálunk az az lesz hétfőtől, full online minden. Miskolci Egyetem.
És én is azt írom : VÉGRE!!!!!!
Remélem jún 15-ig kitart....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!