Szerintetek is online oktatás lesz 1-2 héten belül?
Valakinek nincs kedve összeszámolni ma hány iylen kérdés volt? Válaszolgattam normálisan a legtöbbre, de már nem hiszem el, hogy ez nem direkt megy, és ennyire nem képesek az emberek legalább a többi kérdést olvasgatni a témakörben.
De utoljára leírom: Jelenlegi álláspont szerint nincs tervben a bezárás, jósoltatni meg ezotéria kategóriában kell.
Ilyen helyzetben erre a kérdésre lehetetlen érdemben válaszolni mikor már naponta változnak a dolgok.
Az is előfordulhat, hogy már a holnapi kormányülés után bejelentik, az is lehet, hogy majd csak december körül de az is lehet, hogy nem lesz.
Majd bejelentik ha lesz.
De ha egyéni véleményre vagy kíváncsi akkor szerintem középiskolákban előbb-utóbb bejelentik ha rosszabbodik a helyzet.
1-es nek igaza van nagyon sűrűn kérdezik !
Kérdező, miért lenne jó neked a nem tanulás ?
Úgy is vissza üt amit ma nem tanulsz meg holnap se fogod !
#5ös kommentem mi a bűnbánatos rézfánfütyülőért lett lepontozva?
Annyit mondtam hosszabban összefoglalva, hogy erre nem lehet válaszolni majd a kormány eldönti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!