Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Várható szerintetek, hogy a...

Várható szerintetek, hogy a kormány ismét bezárja az iskolákat?

Figyelt kérdés
A tavaszi intézkedések visszavezetéséről tárgyalnak ma és holnap.

2020. nov. 3. 08:30
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
59%
Remélem nem. Számomra egy szenvedés volt az online oktatás.
2020. nov. 7. 13:38
 22/28 A kérdező kommentje:
Tegnap este megint jött a bejelentés, hétfőn újabb szigorítások várhatók. Esélyes, hogy az oktatás terén is születnek döntések? Pl nekünk már kötelező a maszk mióta visszajöttünk szünetről, de kb senki nem tartja be... :( Digitális oktatás középiskolában?
2020. nov. 8. 11:30
 23/28 anonim ***** válasza:
38%

Bolondgomba! Egészségügyi döntések lesznek.

Tudod te mit jelent az?

Az egészségüggyel kapcsolatban várhatóak további szabályozások. Most ugye már volt egy döntés arról, hogy halasztják a halasztható műtéteket, most meg még kitalálnak valamit.

Ha szigorítás lenne akkor úgy lenne odaírva, hogy járványügyi döntések/járvány védelmi döntések.

2020. nov. 8. 11:49
 24/28 A kérdező kommentje:
Örülnék, ha nem neveznél bolondgombának mert nem vagyok az. Tudom, hogy ezek az intézkedések az EGÉSZSÉGÜGGYEL kapcsolatban lesznek meghozva, de véleményem szerint ide tartoznak az iskolák is. (sajnos) Ha azt akarják, hogy kibírja a terhelést, be kell látniuk, hogy legalább a felsőbb évfolyamokat be kell zárni így jelentősen csökkenne az elhalálozások száma.
2020. nov. 8. 13:27
 25/28 A kérdező kommentje:
és azok száma is, akik kórházba kerülnek.
2020. nov. 8. 13:28
 26/28 anonim ***** válasza:
39%

Tegnap volt a tetőzés, semmit nem zarnak be szóval megnyugodhatsz.

Lecke kész van már holnapra?

2020. nov. 8. 13:31
 27/28 A kérdező kommentje:
Nem volt még tetőzés, nem tudom honnét veszed.. És, ha visszaolvasnál talán rájönnél hogy én sem preferálnám a teljes digitális oktatást...
2020. nov. 8. 13:33
 28/28 anonim válasza:
82%
A környező országokba már bezárták. Tavasszal is azt mondták hogy nem lesznek bezárva aztán 3 hónapig itthon voltunk, meg a tanárok is azt mondják, hogy nagy eséllyel be lesznek zárva.
2020. nov. 8. 22:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!