Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Várható szerintetek, hogy a...

Várható szerintetek, hogy a kormány ismét bezárja az iskolákat?

Figyelt kérdés
A tavaszi intézkedések visszavezetéséről tárgyalnak ma és holnap.

2020. nov. 3. 08:30
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
82%

egyetemeken nincs olyan hogy "zárás" Mert saját hatáskörben dönthettek eddig is, ha akartak átálhattak online-ra bármikor.

sok egyetem át is állt

2020. nov. 3. 15:58
 12/28 A kérdező kommentje:
Nyilván valóan úgy értettem, hogy mindegyiket zárják egyszerre, ezzel máris veszne az önálló döntéshozatal...
2020. nov. 3. 16:03
 13/28 anonim ***** válasza:
82%
Hát az én egyetememen szept 21-től minden online.
2020. nov. 3. 16:09
 14/28 anonim ***** válasza:
32%
Várható, de még nem most, talán 1-2 hét múlva, ha változatlanul ilyen ütemben nő a megbetegedések száma.
2020. nov. 4. 15:09
 15/28 anonim válasza:
16%

Remélem bezárják az iskolákat!Alsóval és az ovikkal azt tudnák csinálni,hogy felügyeletet tartanak azoknak,akik igénylik(dolgoznak). A kislányom halmozottan beteg sajnos,én asztmás vagyok.A kisfiamat mindig rettegve engedem el az iskolába.Ő szerencsére egészséges,a férjem is.

Most be kellene zárni,amíg enyhül a nyomás az egészségügyben!Mondanak felfele a dolgozok,nagy a nyomás rajtuk.

2020. nov. 4. 22:35
 16/28 anonim ***** válasza:
Várható de nem a teljes iskolát hanem csak a középiskolákat.
2020. nov. 5. 10:43
 17/28 anonim ***** válasza:
76%

" hanem csak a középiskolákat."

Na az nekem pont elég, kösz!

Aznap pezsgőt bontok.

2020. nov. 5. 10:49
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

Megint a pezsgős :DDD

Gondolom kedd este a kezedbe vetted azért :D

2020. nov. 5. 10:53
 19/28 anonim ***** válasza:
77%

Nem iszom egyáltalán de egy kortyot de, de nyugi ha zár lesz, akkor pukkani fog.

Ha meg netán a Csútival történne valami, nos, akkor pezsgőben fürdenék.

2020. nov. 5. 11:02
 20/28 A kérdező kommentje:
Egyébként, szerintem nem lenne jó döntés bizonytalan időre zárni.. Nagyon megérződik most a tavaszi oktatás eredménye. Főleg matekból, ahol még akkor is elég megérteni az anyagot, ha a padban ülünk.. Hibrid oktatás mellet állok, azaz 2 hétig online, 2 hétig suli pl..
2020. nov. 5. 20:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!