Járvány terjedése miatti szigorítások miatt iskolai oktatás átváltásra kerülhet a sor. Mikor?
Müller Cecília azt mondta, félő, hogy elkerulhetetlen a drasztikus szigoritas. (olvashato a koronavirus.gov.hu oldalon)
Nem szeretnenek drasztikus valtozast tenni, de ha muszaj lesz, akkor elkerulhetetlen.
Mielott barki megszolna, hogy miert remenykedek annyira a digitalis oktatasban, azert, mert edesanyam beteg, nem, nem koronavirusos... Szeretnek vele minnel tobb idot tolteni.
"Én nem tudom már mit akarnak"
semmit nem akarnak, senki se képes mosolygás nélkül állítani hogy a maszkos baromkodás ér valamit, de addig akarják húzni látszatintézkedésekkel a bezárást amíg lehet.
de hülyén csinálják mert így lehet épp a karácsonyi roham előtt kényszerülnek valóban szigorú lépésekre és az tényleg pénzügyi KO lesz.
Míg még most nem lenne az.
Középiskolákba már nagyon kellene. Most is koronavírusos családtag miatt karanténba vagyok, ennek leteltével már 100 óra hiányzásba vagyok.
Szerintetek ez így rendben van?
Úgy össze fog gyűlni a 250 óra év végéig, hogy csak úgy penderítenek kifelé a suliból.
Persze sokan érvelnek azzal, hogy úgyse tanul a gyerek meg aaa úgyis bandázni fog.
Hogyne, aki tanulni akar az tanul otthon is akinek meg az az álma, hogy a betonon térdepeljen majd egész életében (természetesen ezzel semmi probléma nincs, nem azért írom, hogy lenézzem a kőműveseket mert nagyon hasznos tagjai a társadalomnak mint minden más szakember is) az meg úgyis arra hajt, hogy élje túl az érettségit szóval az ő fejükbe jelenléti oktatással se versz be többet.
Én csak gyanú miatt vagyok. Én is erről beszélek, a 250 óra így olyan könnyen ki fog gyűlni, hogy szép lesz nézni. Ennél a távoktatás biztosan jobb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!