Tudttok valakirol, aki akkor se mehet majd iskolába hetfon, ha addig nem kell atallni digitális uzemmodra, mert karanténba kerul(t) az osztálya?
Figyelt kérdés
2020. okt. 30. 15:53
1/12 anonim válasza:
Senki sincs ebben a helyzetben, mivel a karantén 10 napig tart, akár csak az őszi szünet, így annak mindenkinek lejár az iskola kezdetére.
2/12 A kérdező kommentje:
De ha volt a szünetben iskolai program, és valakiről ma derült ki, hogy pozitív? Vagy ha nem is iskolai szervezésű volt, csak úgy osszejottek bulizni? Halloween, stb.
2020. okt. 30. 16:03
4/12 anonim válasza:
Nem tudok ilyen emberről. Aki covidos vagy kontakt annak nem kell hétfőn suliba mennie. A kontakt akár lehet egy teljes osztály is.
5/12 anonim válasza:
Ha nem kapsz hivatalos értesítést menned kell. ( nem valószínű, hogy kapni fogsz)
6/12 A kérdező kommentje:
Nem magamról beszélek.
De miért ne volna valószínű? Egyébként az erintett diákkal párhuzamosan az iskolaja is megkapja az infót, jól sejtem?
2020. okt. 30. 16:30
7/12 anonim válasza:
Kiderült ma, hogy pozitív?
Vagy egy feltételezés tőletek? Amíg nincs igazoltan pozitív tesztje ( nekem ez a mintavétel után 2 és fel nappal derült ki), addig nem történik semmilyen értesítés. Azért mondom egyébként, hogy valószínűtlen, mert egyetemen a szaktarsam pozitív lett, ő értesített erről minket, de hivatalosan minket senki, még az egyetem sem keresett meg, pedig találkoztunk vele gyakran.
8/12 A kérdező kommentje:
Az egyetem megint más. A kozoktatasrol beszélek.
2020. okt. 30. 19:27
9/12 anonim válasza:
Ja, hogy az megint más. Érdekes. Tulajdonképpen magyarázd már meg, hogy 18 évest a közoktatásban kell értesíteni, 18 evest a felsőoktatásban már nem. 2-2,5 órát együtt ültek végig egy előadáson, ráadásul több előadás valószínű per nap.
10/12 A kérdező kommentje:
Nem az az érdekes, hogy valójában mi van, hanem hogy hogy működik a gépezet. A középiskolai úgy, hogy hiába lesz pozitív egy tanár, a diákjait attól még nem küldik karanténba, hiába volt velük órákon át osszezarva pici tantermekben napokon át, hiszen neki az a dolga, hogy tartsa a távolságot - és mossák kezeiket az illetékesek. A felsőoktatásban nem tudom, hogy van, de engem most a középiskolák érdekelnek.
2020. okt. 30. 20:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!