Hogyan zajlik az érettségi szóbeli hete?
Figyelt kérdés
Külföldről vagyok és szeretnék informatikából érettségizni emelt szinten. Az lenne a kérdésem, hogy sorra veszik a diákokat szóbelin és nem számít a tantárgy, vagy van valami felépítése az egész hétnek? (gondolok itt olyanra, hogy első nap például nyelvekből kell felelni, második napon matematika vagy fizika stb.) Valamint hogyha az első módszer alapján müködik az egész, akkor mi alapján állítják fel a sorrendet? Lehet vajon kérvényezni ilyenkor, hogy a hét egy későbbi napján tudjak szóbelizni? Mert ugye van itt egy elég kényes helyzet, mert majd júniusban a szóbelik időpontja 3-10. Nekem a ballagásom a suliból 4-én lenne. Vajon ezt meglehetne valahogyan oldani, vagy ha törik ha szakad 3-án ott kell lennem?2020. nov. 1. 13:14
1/1 anonim válasza:
Egy nap van mindenből szóbeli amikor bemész akkor sorba felelsz max. mosdóra mehetsz ki a szóbelik között, nálunk névsorrendbe voltunk reggel 8-tól 17-18 óráig kb. minden tantárgyból 10 perc/tárgy számoltak és ha pl 1 nap abba az időközbe befértek az emberek akkor lement 1 nap alatt az egész osztály ha nem akkor több nap, mi pl. 27-en voltunk az osztályban és 2 nap mentünk le, amúgy legalábbis nálunk ez hogy ki mikor lesz az első nap derült ki szóval mindenkinek ott kelett lenni az érettségi megnyitón.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!