Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mennyi az esélye hogy vasárnap...

Mennyi az esélye hogy vasárnap bejelentik online tanulást?

Figyelt kérdés
2020. okt. 31. 23:45
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
0%

"Nagy eséllyel megfáztam, mikor nem gyújtottunk be."

Többesszámban. Tehát nem voltál elzarva mindenki más virusaitol az utóbbi tíz napban. Fasza. Az ilyenek miatt gyorsul egyre jobban a járvány terjedése, az ilyenek miatt nem jut orvosi ellátás másoknak már most se, de szarnak rá, csak olyankor képesek kilepni a komfortzonajukbol, amikor új mobiltelot kell kipróbálni, amikor értelme is lenne, fel se merül bennük, hogy megtegyék! És még diplomát is kapnak... 😭😭😭😭😭😭😭

2020. nov. 1. 09:11
 12/24 Miss Endzsi ***** válasza:
73%
Hiába, ha még utána is fertőző. Ennyi eróvel végigülhetnék itthon, mert nem tudni ki hordozó,influenza szezon van, ilyenkor megszoktam fázni, ha nem vigyázok. Két napig voltam lázas, mára már csak szimplán szarul vagyok, nincs covid tünetem. De nyugodtan állítsatok be gyilkosnak, nevetséges.
2020. nov. 1. 09:12
 13/24 anonim ***** válasza:
61%
Amikor kigyógyultál, akkor nem vagy már fertőző. Ne fogd a lázra, mért kéne minden betegséggel lázasnak lenni? És nemcsak a Covidot nem szabad terjeszteni, hanem semmilyen betegséget.
2020. nov. 1. 09:15
 14/24 A kérdező kommentje:

Vicc az egész engem már 2-3x hazaküldtek...

majdnem 200 óra hiányzásom van...

beteg leszek 2x még, és akkor évismétlés vagy mi a f*sz?

2020. nov. 1. 12:59
 15/24 anonim ***** válasza:
0%

"engem már 2-3x hazaküldtek"

Kik? Honnan?

2020. nov. 1. 13:02
 16/24 A kérdező kommentje:

Iskolából...

igazgató? osztályfőnök? védőnő?

2020. nov. 1. 13:04
 17/24 anonim ***** válasza:
46%
Osztalyozovizsgak.
2020. nov. 1. 13:17
 18/24 anonim ***** válasza:
88%
Az lesz, kérdező, hogy vagy le tudnak zárni a meglévő jegyeiddel, vagy osztályozóvizsgát teszel. Vagy addigra mégis bezárják az iskolákat (remélem), és akkor már nem számít a hiányzás.
2020. nov. 1. 13:44
 19/24 anonim válasza:
49%
Nekem is be kell mennem, pedig kohogok de már hianyoztam 4 hetet szóval nincs választásom, nem akarok megbukni
2020. nov. 1. 16:00
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

"Nekem is be kell mennem, pedig kohogok de már hianyoztam 4 hetet szóval nincs választásom, nem akarok megbukni"

Attól még nem fogsz megbukni. Ha nem maradsz otthon magadtol, és a szüleid is vannak olyan keretének, hogy kohogessel is bekuldenek, a kapubol úgyis visszafordit a homerozotanar, de legkésőbb az, akivel az első órád lesz. Én is hazaküldtek már több olyat is, akinek tünetei voltak.

2020. nov. 1. 16:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!