Melyik orvosi egyetem a "legjobb" Magyarországon?
Figyelt kérdés
Hova a legnehezebb bekerülni? Mennyire nehéz bent maradni, hol a legnívósabb az oktatás? Mennyire számít, hogy melyik egyetemen végzek? Illetve vidékiként megélni az adott városban mennyire nehéz?
Előre is köszi, üdv.
2020. okt. 28. 06:47
11/12 anonim válasza:
Hagyjuk már ezt az ilyen meg olyan kemény éveket.Következetesnek kell lenni és ennyi.Én betábláztam kora reggelre és estére minden napra a készülést illetve a hétvégékre is néhány órát,mégsem úgy tellik,hogy nem bírom magam utolérni és napi 3 óra alváson túl minden időm erről szól.Sportolok,kikapcsolódok mellette a barátokkal,családdal,főzök,mosok magamnak,normális életritmusom van.Nem tudom,miért kell minden egyes orvosi egyetemet érintő kérdés mellé ezt valakinek megjegyeznie.Másrészt feltételezem,hogy mindenki érez szeretetet,elhivatottságot az iránt amit csinál,jelentős könnyítés.Azt valóban senki ne képzelje,hogy vizsgaidőszak/1hét vizsga előtt majd felkészül,de azért úgy se állítsuk már be,mintha ember feletti erő kellene hozzá meg 72 órássá tenni a napot.
12/12 anonim válasza:
11-es: villanyra is azt mondták hú de nehéz, vért kell izzadni a kettesért, nem lesz életem mellette, aztán csak-csak probléma nélkül el lehetett végezni azt is, még ha a legnehezebb a mérnökiek közül az elvontsága miatt.
Átlagos emberre van méretezve az oktatás. Aki bekerül, az el is tudja végezni: tanulni kell, nem magolni. Ez a megoldás. Ha érted az anyagot, akkor vizsgaidőszakban konkrétan azt csinálhatsz amit akarsz, mert nem kell már tanulni semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!