Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szünet után van esély az...

Szünet után van esély az online oktatásra?

Figyelt kérdés
Azt mondták, hogy minden megy tovább, ahogy eddig, de ezt ki hiszi el..... egyre több a halott, sok a fertözőtt. Szerintetek lesz online és ha igen, akkor kb mikor, a szünet után?

2020. okt. 26. 22:22
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/261 anonim ***** válasza:
15%
Valószínűleg. A legtöbbjük. És ez máris nagy eredmény lenne járványügyileg. Miért?
2020. okt. 31. 22:23
 102/261 A kérdező kommentje:
Szerintem sokan otthon maradnak. Mi nagyon sok feladatot kaptunk, szóval sem erőm, sem időm nem volt menni. Szerintem az lenne a fontos, hogy az iskolákban a sok diák, illetve a tömegközlekedési eszközökön kevesebben legyenek. Ahoz pedig, hogy az iskola melletti boltos meg a MÁV, illetve a Volán miből élne meg csak annyit tudok mondani, hogy távoktatás esetén nincs az iskolákban víz, villany, fűtésdíj és sok diáknak nem kell fizetni az ebédét és az étkezését sem az államnak.
2020. okt. 31. 22:26
 103/261 anonim ***** válasza:
100%

"Ahoz pedig, hogy az iskola melletti boltos meg a MÁV, illetve a Volán miből élne meg csak annyit tudok mondani, hogy távoktatás esetén nincs az iskolákban víz, villany, fűtésdíj és sok diáknak nem kell fizetni az ebédét és az étkezését sem az államnak."

Ez állami szinten koltsegcsokkenes, igen, de ebből még a sarki kisbolt nem él meg...

2020. okt. 31. 22:33
 104/261 A kérdező kommentje:
Azt, hogy OV mikor tesz bejelentéseket, illetve a rendkivüli bejelentéseket mennyi idővel mondják meg? Napokban várható valamilyen bejelentése?
2020. okt. 31. 22:35
 105/261 anonim ***** válasza:
24%
Hát, várjuk, várjuk... Csak pár nappal a nagy esemény előtt fogja bejelenteni (előbb semmi értelme se lenne, a többi ország is így csinalta), és a környező országokban kialakult helyzetből következtetve bármikor bejelentheti, hogy bezar a bazár, de ennél konkrétabbat hiába vársz...
2020. okt. 31. 22:42
 106/261 A kérdező kommentje:
Azt megkérdezhetem, hogy miért csak "előtt fogja bejelenteni (előbb semmi értelme se lenne, a többi ország is így csinalta)". Mivel másabb így? Szerintetek lehet, hogy holnap bejelentik, hogy hétfőtől táv lesz?
2020. okt. 31. 22:46
 107/261 anonim ***** válasza:
68%
#106 bárcsak...
2020. okt. 31. 22:58
 108/261 anonim ***** válasza:
31%

Szerintem lehet, hogy holnap bejelentik, hiszen az iskolák ugrásra készek, volt rá két honapjuk, hogy felkeszuljenek (konkrétan ki is volt ez adva feladatnak, és volt sok iskola, amelyik már eddig is digitálisan oktatott legalább néhány napig-hétig néhány osztályt). Ahhoz képest, hogy tavasszal a bejelentés után két (ráadásul hétvégi) nap volt arra, hogy nulláról atalljanak digitális uzemmodra, most volt idő, mint a tenger akkor is, ha csak holnap jelentik be. De lehet, hogy pár nap vagy hét is eltelik még a zárásig.

De hetekkel korábban szerintem azért nem szokás bejelenteni, mert az túl nagy feszültséget generálna foloslegesen: politikai tamadasokat, vitákat (ha már most látszik, hogy be kell zárni a középiskolákat, akkor mire várunk, hány embernek, orvosnak! kell még meghalnia, miért nem zárjuk be most azonnal, stb.) , panikszeru felvasarlasokat - ezek meg jobb, ha nincsenek, vagy csak annyira, mint bármikor.

2020. okt. 31. 23:20
 109/261 anonim ***** válasza:
0%
te sem vagy egy észlény
2020. okt. 31. 23:24
 110/261 A kérdező kommentje:
Én még bizok a holnapban, hogy bejelentik.
2020. okt. 31. 23:28
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!