Szünet után van esély az online oktatásra?
Figyelt kérdés
Azt mondták, hogy minden megy tovább, ahogy eddig, de ezt ki hiszi el..... egyre több a halott, sok a fertözőtt. Szerintetek lesz online és ha igen, akkor kb mikor, a szünet után?2020. okt. 26. 22:22
151/261 anonim válasza:
Már a Miskolci Egyetem is bezár, a többi egyetemen meg a diákok véleményét kérik ki a zárásról. Nem sok kell a középiskolák bezárásához
152/261 A kérdező kommentje:
Reméljük az sincs messze már.
2020. nov. 1. 19:41
153/261 anonim válasza:
Lehet, hogy ezt az eredményt is nagyon meg akarták várni, és végülis jó hir:
154/261 A kérdező kommentje:
Elnézést lehet, hogy én nem értem, de ennek mi köze a magyar iskolákban folyó oktatási formához?
2020. nov. 1. 20:16
155/261 anonim válasza:
Ennek ahhoz lehet köze, hogy mennyire sürgős az iskolák bezárása, mert ha a szomszédban - ahol nagyon hasonló módszerekkel védekeztek, gondolom, hiszen volt V4-es egyeztetés többször is, ha jól tudom, meg hát földrajzilag is itt vannak mellettünk - ilyen kevés fertőzött van, akkor talán nálunk sem lehet sokkal rosszabb a helyzet, nem? De persze attól még ott vannak a meredeken felfelé tartó görbéink... Nem tudom...
156/261 anonim válasza:
Ezt senki nem tudja biztosra megmondani. Valószínűleg itt se jönne ki túl nagy szám de itthon szerintem az 1%-ot elérnénk.
Meg ugyebár kérdés mennyi kamu negatív teszt eredmények érkeztek hisz állítólag akkor lesz pozitív ha előtte órákkal nem eszel, iszol.
Szerintem erre sokan fittyet hánytak.
157/261 anonim válasza:
Mármint úgy értettem,hogy ha valóban benned van a koronavírus akkor hiába tesztelnek, ha előtte 3-4 órával eszel-iszol simán kijöhet kamu teszt negatív.
159/261 anonim válasza:
Gulyás mondta, hogy az iskolák mindenképpen nyitva maradnak.
160/261 anonim válasza:
De jó... Persze nekunk fiataloknak ez semmiseg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!