Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Iskolátokban nem reppent fel...

Iskolátokban nem reppent fel a pletyka, hogy őszi szünet után csak online oktatás lesz, nem lesz újra bejárós tanítás?

Figyelt kérdés
Két gyerekünk két iskolába jár, de mindkettőben ez a hír terjed nem hivatalosan. Értem én, hogy pletyka, de már egyes tanárok is erről beszélnek. :-o

2020. okt. 19. 13:50
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
31%
Ma mondta az osztálytársam hogy egy ismerősétől hallotta és a tanárok ülést tartottak de még ennyit tudunk. Legyen online oktatás!!!
2020. okt. 19. 20:33
 12/33 anonim ***** válasza:
63%
#12🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
2020. okt. 19. 20:35
 13/33 anonim ***** válasza:
69%
Ti akik ennyire akarjátok az online oktatást, hanyadikosok vagytok? Nektek lehet hogy full könnyű, de nekünk, akik érettségiznénk, totálisan lehetetlen online-ban tanulni... Egy hatalmas megszervezetlen, szívatós nulla ez az egész. Semmit nem tudtam tanulni amikor online volt. Szóval nálunk igenis iszonyatosan számít, hogy lássam azt a rohadt tanárt ahogy elmagyarázza nekem a rohadt anyagot, nem pedig elémb*sz egy oldalszámot, meg 20 feladatsort, hogy nesze hülyegyerek, tanuld meg. Kíváncsi lennék, ha ti is végzősök vagy 11.-esek lennétek, mennyire ragaszkodnátok ehhez az online ,,tanuláshoz". Mert azt elhiszem hogy egy általános iskolásnak ez nem számít, nekik nem fog az egész életük függeni ettől, nekünk viszont igen. Mert ha most nem adják le rendesen az anyagot, akkor azt érettségin sem fogjuk tudni.
2020. okt. 19. 22:03
 14/33 anonim ***** válasza:
40%

Pont, hogy az ált sulisoknak számít akik írni olvasni tanulnak meg, ők nem tudják egyedül megtanulni ezeket.

De egy szinte már felnőtt 11. 12.es ne mond nekem, hogy nemntud egyedül leülni és tanulni. Ha ez se megy felejtse is el az érettségit...

2020. okt. 19. 22:16
 15/33 anonim ***** válasza:
100%

Jajj fejezzétek már be. Ha lesz akkor lesz, ha nem akkor nem.

Mit kell ezen pattogni 0-24-ben?

Sajnos nemzetközi nyomásra lehet rá számítani igen, de mennyivel egyszerűbb lenne ha nem ez foglalkoztatná a buksitokat hanem foglalkoznátok a saját dolgotokkal aztán majd úgyis megtudjátok mi a helyzet.

2020. okt. 20. 10:46
 16/33 anonim ***** válasza:
45%

"Sajnos nemzetközi nyomásra lehet rá számítani igen, "

Bár úgy lenne! Egy üveg pezsgő azért be van készítve és ha bejelentik az online-t akkor pukkan majd!

2020. okt. 20. 10:55
 17/33 anonim ***** válasza:
70%
#17 Na akkor az ott fog elrohadni a polcodon😂
2020. okt. 20. 11:21
 18/33 anonim ***** válasza:
60%
ó szerintem nem fog... ha most nov elején nem is pukkan, majd pukkan januárban. és nem az újév miatt...
2020. okt. 20. 11:36
 19/33 anonim ***** válasza:
71%
Vagy pukkan a járvány után, addig csak kibírja.
2020. okt. 20. 16:54
 20/33 anonim ***** válasza:
54%

"Vagy pukkan a járvány után, addig csak kibírja.2

sztem sose lesz vége mert egy nagy büdös kamu az egész így mindig ki lehet találni újabb kamu szart.

2020. okt. 20. 16:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!