A Pázmány Jogi Kar jogász szájról mesélnétek egy kicsit?
Most 12.-es vagyok és jogásznak készülök.
Milyen ott az oktatás?
Milyenek a tanárok?
Milyen első féléves tárgyak vannak?
Sok a lány?
Életem legrosszabb két éve volt, amit ott töltöttem. Egy felüdülés volt, amikor máshol folytathattam. Az oktatás színvonala szerintem gyenge-közepes, az ELTE-n sokkal jobb. A Tanárok egy része embertelen, lelki sérült volt. Tantárgyak hasonlóak, mint máshol. Lányok is hasonlóak.
Én egy másik egyetemet választanék. (ELTE, Károli)
A második hozzászóló pont leírta az ELTE-t. Az oktatók nagyon hallgatóbarátok (nyilván vannak kivételek), az oktatás színvonala pedig ugyanolyan, mint a legtöbb magyar jogi karon (Magyarországon kiemelkedően színvonalas oktatás nincs is).
A KRE-t semmiképp sem ajánlom viszont. Nekem az ELTE hozzáállása sem és a tanmenete sem tetszik. Akkor már inkább Szeged, vagy Pécs.
"Ha komolyan veszed" 😆😆
Volt nem egy tanár hölgy akinél nem egy haverom úgy ment át hogy flortolt velük. Nem nevesitem őket. Az egyik egy elsős tárgyat tanító öregasszony a másik felsőbb évfolyamon. Ez aztán az országos színvonal. A lányokat azt sem tudják hogy buktassak, egy 3 napos büntetőjog felkészüléssel meg levizsgazik egy pasi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!