Van itt olyan, aki jogi felsőoktatási szakképzést végzett?
Figyelt kérdés
Szeretnék jelentkezni jogra, levelezőre, de csak 419 pontom van, és egy nyelvvizsga sem dobna rajta annyit, hogy elérjem a 440-t, levelezőre is annyi kellett idén. Mellékesen most egyetemre járok, idén végzek. Maradt 12 állami félévem. Azt olvastam, hogy ezen a szakképzésen 120 kreditet lehet szerezni, abból 90-t beszámítanak, ha jelentkezel utána jogásznak, illetve 3-as zv-re 10, 4-esre 20, 5-ösre 30 pont számítana még be a felvételi pontokba.
Lenne pár kérdésem, mint pl: így a jogász képzés nem 10 féléves lesz, ha ezt beszámítják? Megérné-e így menni jogásznak? Az alap szakképzéssel mit lehet kezdeni?
2020. okt. 11. 12:38
1/4 anonim válasza:
Nincs én jogász vagyok te miért nem inkább az leszel
2/4 A kérdező kommentje:
Ezt most nem értem.
2020. okt. 11. 13:22
3/4 anonim válasza:
Ugyanúgy 10 féléves lesz.
Jogi asszisztensi végzettséggel lóf4szt se tudsz csinálni, kitörölheted vele. Tapasztalat.
4/4 A kérdező kommentje:
Én most azt hallottam egy debreceni ismerős ismerősétől, hogy 3,5 lett neki, mert 90 kreditet beszámítottak neki. Illetve most is van közöm a joghoz az egyetemen, és valószínűleg lehet innen is elfogadnának pár tárgyat.
2020. okt. 12. 17:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!